Events

Events

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren.

20.10.2019

Herfstdegustatie

Benieuwd naar onze Haspengouwse wijnen? Kom dan zeker op zondag 20 oktober onze acht wijnen proeven. Om onze vier medailles te vieren, zorgen wij voor enkele hapjes. Graag inschrijven voor dit event zodat wij voldoende hapjes kunnen voorzien. Inschrijven kan via de link hieronder (klikken op 'meer info').

Afspraak op zondag 20 oktober (14 uur tot 18 uur). De prijs voor dit event bedraagt €5 per persoon. Parkeren kan op de parking van ons wijndomein (Galgestraat 126, 3803 Wilderen en dus niet aan het Kasteel van Duras).

Meer info
15.12.2019

Kerstdegustatie

Rondleiding en wijnproeverij in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden. Dit event gaat door van 15 uur tot 18 uur. Wie de rondleiding wil volgen, dient om 15 uur aanwezig te zijn aangezien deze dan van start zal gaan. Wie graag onze wijnen wil proeven en geen rondleiding wenst te volgen, is welkom van 15 uur tot 18 uur. De prijs voor een degustatie (met of zonder rondleiding) bedraagt €5 per persoon. Inschrijven is niet nodig. Afspraak op ons wijndomein (Galgestraat 126, 3803 Wilderen, niet aan het Kasteel van Duras)

De ideale locatie
om te klinken!

Momenteel zijn wij een wijnloods en degustatiepaviljoen aan het bijbouwen. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s.