Events

Events

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren.

15.12.2019

Kerstdegustatie

Rondleiding en wijnproeverij in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden. Dit event gaat door op zondag 15 december van 15 uur tot 18 uur. Wie de rondleiding wil volgen, dient om 15 uur aanwezig te zijn aangezien deze dan van start zal gaan. Wie graag onze wijnen wil proeven en geen rondleiding wenst te volgen, is welkom van 15 uur tot 18 uur. De prijs voor een degustatie (met of zonder rondleiding) bedraagt €5 per persoon. Dit bedrag schenken wij aan het goede doel 'Olivia Fund'. Meer info hierover kan je vinden bij 'meer info' hieronder. Inschrijven voor dit event is niet nodig. Afspraak op ons wijndomein (Galgestraat 126, 3803 Wilderen, niet aan het Kasteel van Duras)

Meer info
05.04.2020

Rondleiding

Vanaf zondag 5 april 2020 organiseren wij geregeld rondleidingen op zondagnamiddag (15 uur) in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden. Binnenkort communiceren we op welke zondagen in april, mei en juni deze rondleidingen zullen doorgaan. Voor €5 per persoon krijgt u dan een rondleiding met bezoek aan de wijngaard en één proevertje.

De ideale locatie
om te klinken!

Momenteel zijn wij een wijnloods en degustatiepaviljoen aan het bijbouwen. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s.