Events

Events

Naast de rondleidingen en wijnproeverijen die wij organiseren (zie hieronder bij ‘kalender’), kan u ook altijd zelf een voorstel doen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum acht volwassenen). Deze zijn gedurende heel het jaar mogelijk, behalve tijdens de oogstmaanden (tweede helft augustus, september en oktober). De rondleiding met wijnproeverij en bezoek aan de wijngaard (bij mooi weer) duurt zo’n 1,5 à 2 uur. Gelieve ons voor vragen/reservaties te contacteren via het contactformulier (liefst niet telefonisch). Onze prijzen voor een rondleiding zijn:

  • Rondleiding met wijnproeverij van twee proevertjes: €11 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van drie proevertjes: €13 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van vier proevertjes: €15 per persoon

Opgelet: een bezoek aan onze clos (ommuurde wijngaard) aan het Kasteel van Duras is niet mogelijk tijdens een rondleiding met wijnproeverij. Dit perceel is enkel toegankelijk op ons Wijnweekend dat wij jaarlijks organiseren rond het weekend van de nationale feestdag.

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren. Naast deze data kan u ook altijd zelf een datum voorstellen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum acht personen). Meer info vindt u hierboven. Nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier.

11.12.2022

Kerstdegustatie

Op zondag 11 december bent u van harte welkom voor onze Kerstdegustatie! U kan dan tien van onze wijnen proeven (waaronder onze mousserende wijn), eventueel in combinatie met een rondleiding. Dit is de ideale gelegenheid om ons wijndomein te leren kennen en onze wijnen te ontdekken. We zullen werken in drie tijdsloten, namelijk 13u00 - 15u45 (rondleiding + proeverij, VOLZET!), 16u00 - 17u45 (enkel proeverij, nog twee plaatsen beschikbaar!) en 18u00 - 19u45 (enkel proeverij). Wie dus een rondleiding wil volgen, kan dit enkel in het eerste tijdslot doen. De prijs voor de rondleiding bedraagt €5 per persoon, de prijs voor de proeverij bedraagt €10 per persoon en moet op voorhand overgeschreven worden. Bij aankoop vanaf 6 flessen per persoon, krijgt u de €10 van de proeverij terug.

Inschrijven is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be. U mag dan het tijdslot naar keuze doorgeven en het aantal personen (volwassenen + kinderen). Na uw inschrijving bezorgen wij u de betaalgegevens via e-mail (toegang voor kinderen is gratis).

PS: Annulaties dienen ten laatste de dag op voorhand doorgegeven te worden om het bedrag van de rondleiding/proeverij terug te krijgen. No-shows worden niet terugbetaald.

Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen (aan het zwarte gebouw en dus niet aan het Kasteel van Duras!)

16.04.2023

Rondleiding met een proevertje

Meer info volgt nog!

30.04.2023

Rondleiding met een proevertje

Meer info volgt nog!

De ideale locatie
om te klinken!

Wij hebben onlangs een nieuwe wijnloods en degustatiepaviljoen bijgebouwd. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s. Elisabeth Schalenbourg is de architect van deze gebouwen.