Events

Events

Naast de rondleidingen en wijnproeverijen die wij organiseren (zie hieronder bij ‘kalender’), kan u ook altijd zelf een voorstel doen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum zes personen). Deze zijn gedurende heel het jaar mogelijk, behalve tijdens de oogstmaanden september en oktober. De rondleiding met wijnproeverij en bezoek aan de wijngaard (bij mooi weer) duurt zo’n 1,5 à 2 uur. Gelieve ons voor vragen/reservaties te contacteren via het contactformulier (liefst niet telefonisch). Onze prijzen voor een rondleiding zijn:

  • Rondleiding met wijnproeverij van twee proevertjes: €11 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van drie proevertjes: €13 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van vier proevertjes: €15 per persoon

Opgelet: een bezoek aan onze clos (ommuurde wijngaard) aan het Kasteel van Duras is niet mogelijk tijdens een rondleiding met wijnproeverij. Dit perceel is enkel toegankelijk op ons Wijnweekend dat wij jaarlijks organiseren rond het weekend van de nationale feestdag.

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren. Naast deze data kan u ook altijd zelf een datum voorstellen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum zes personen). Meer info vindt u hierboven. Nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier.

12.12.2021

Kerstdegustatie

Op zondag 12 december bent u van harte welkom voor onze Kerstdegustatie! U kan dan een rondleiding volgen of onze wijnen proeven. We zullen werken in drie tijdsloten, namelijk 13u - 15u45 (rondleiding + proeverij: VOLZET), 16u - 17u45 (enkel proeverij: VOLZET) en 18u - 19u45 (enkel proeverij: nog plaatsen beschikbaar). In het eerste tijdslot kan u dus enkel kiezen voor de rondleiding met proeverij. De prijs voor de rondleiding bedraagt €5 pp. De prijs voor de proeverij bedraagt €10 pp. Bij aankoop vanaf 6 flessen per persoon krijgt u de €10 terug.

Voor de bezoekers van het eerste tijdslot: gelieve op tijd aanwezig te zijn zodat de rondleiding om 13u kan starten.
Voor de bezoekers van de overige tijdsloten: het precieze startuur binnen uw tijdslot kan u zelf bepalen. Wanneer u zich bijvoorbeeld heeft ingeschreven voor het tijdslot 16u - 17u45, kan u ook om 16u30 aan de proeverij starten. Het einduur moet wel gerespecteerd worden.

Inschrijven is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be. U mag dan het tijdslot naar keuze doorgeven en het aantal personen (volwassenen + kinderen).

Annulaties dienen ten laatste de dag op voorhand doorgegeven te worden om het bedrag van de rondleiding en/of proeverij terug te krijgen.

PS: Gelieve uw Covid Safe Ticket mee te brengen/te tonen aan de ingang.

Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen (aan het zwarte gebouw)

De ideale locatie
om te klinken!

Wij hebben onlangs een nieuwe wijnloods en degustatiepaviljoen bijgebouwd. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s. Elisabeth Schalenbourg is de architect van deze gebouwen.