Events

Events

Naast de rondleidingen en wijnproeverijen die wij organiseren (zie hieronder bij ‘kalender’), kan u ook altijd zelf een voorstel doen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum zes personen). Deze zijn gedurende heel het jaar mogelijk. Enkel tijdens de oogstperiode (eind augustus/september en oktober) is dit soms moeilijk maar overleg is altijd mogelijk. De rondleiding met wijnproeverij en bezoek aan de wijngaard (bij mooi weer) duurt gemiddeld 1,5 uur. Contacteer ons gerust via het contactformulier voor meer info. Onze prijzen voor een rondleiding zijn:

  • Rondleiding met wijnproeverij van twee proevertjes: €11 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van drie proevertjes: €13 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van vier proevertjes: €15 per persoon

Opgelet: een bezoek aan onze clos (ommuurde wijngaard) aan het Kasteel van Duras is niet mogelijk tijdens een rondleiding met wijnproeverij. Dit perceel is enkel toegankelijk op ons Wijnweekend dat wij jaarlijks organiseren rond het weekend van de nationale feestdag.

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren. Naast deze data kan u ook altijd zelf een datum voorstellen voor een rondleiding met wijnproeverij. Meer info vindt u hierboven. Nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier.

25.10.2020

Herfstdegustatie

Op zondag 25 oktober bent u van harte welkom op onze Herfstdegustatie. U kan dan al onze wijnen proeven voor €5 per persoon. Inschrijven hiervoor is verplicht en kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be. Tijdens onze Herfstdegustatie zijn mondmaskers verplicht!

We werken in drie tijdssloten, namelijk: 14:00 – 15:45, 16:00 – 17:45 (nog 3 plaatsen vrij!) en 18:00 – 19:45. Per groep laten wij maximum 20 personen toe. Gelieve het einduur van het door u gekozen tijdsslot te respecteren. Het bedrag van de inkom mag u op voorhand storten. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het geld op onze rekening staat. Nadat u ons een e-mail heeft gestuurd met het gekozen tijdsslot en het aantal personen (aantal volwassen + kinderen), bezorgen wij u de betaalgegevens (bekijk ook zeker uw spamfolder aangezien onze mails hier soms in terechtkomen).

Gelieve bij annulatie ons vóór het startuur van het gekozen tijdsslot te verwittigen. Wanneer u niet (tijdig) verwittigt, zullen wij het bedrag van de inkom jammer genoeg niet terugstorten.

Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen (aan het zwarte gebouw)
Parkeren kan op de parking van ons wijndomein.

13.12.2020

Kerstdegustatie

Meer info volgt nog!

De ideale locatie
om te klinken!

Wij hebben onlangs een nieuwe wijnloods en degustatiepaviljoen bijgebouwd. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s. Elisabeth Schalenbourg is de architect van deze gebouwen.