Events

Events

Naast de rondleidingen en wijnproeverijen die wij organiseren (zie hieronder bij ‘kalender’), kan u ook altijd zelf een voorstel doen voor een rondleiding met wijnproeverij (voor minimum zes personen). Deze zijn gedurende heel het jaar mogelijk. Enkel tijdens de oogstperiode (eind augustus/september en oktober) is dit soms moeilijk maar overleg is altijd mogelijk. De rondleiding met wijnproeverij en bezoek aan de wijngaard (bij mooi weer) duurt zo’n 1,5 à 2 uur. Contacteer ons gerust via het contactformulier voor meer info. Onze prijzen voor een rondleiding zijn:

  • Rondleiding met wijnproeverij van twee proevertjes: €11 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van drie proevertjes: €13 per persoon
  • Rondleiding met wijnproeverij van vier proevertjes: €15 per persoon

Opgelet: een bezoek aan onze clos (ommuurde wijngaard) aan het Kasteel van Duras is niet mogelijk tijdens een rondleiding met wijnproeverij. Dit perceel is enkel toegankelijk op ons Wijnweekend dat wij jaarlijks organiseren rond het weekend van de nationale feestdag.

 

UPDATE 05/03/2021: rondleidingen en proeverijen zullen pas ten vroegste in mei weer mogelijk zijn. Onze wijnen kunnen wel 7/7 afgehaald worden na een seintje. Bestellen kan eenvoudig via het bestelformulier op onze website. Voor meer info kan u terecht via de pagina ‘wijnen‘.

Hieronder vindt u een overzicht van wanneer u onze wijnen kan degusteren. Naast deze data kan u ook altijd zelf een datum voorstellen voor een rondleiding met wijnproeverij. Meer info vindt u hierboven. Nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier.

18.04.2021

Rondleiding op inschrijving: GEANNULEERD

16.05.2021

Rondleiding op inschrijving: onder voorbehoud

In samenwerking met Toerisme Sint-Truiden organiseren wij jaarlijks enkele rondleidingen. Ook dit jaar hopen wij u te mogen ontvangen op ons wijndomein. Als de coronamaatregelen het toelaten, bent u van harte welkom op onze rondleiding op zondag 16 mei. Tijdens de rondleiding krijgt u meer uitleg over ons wijndomein en het vinificatieproces. Bij mooi weer wordt ook de wijngaard bezocht. Achteraf krijgt u één proevertje. Omwille van de coronasituatie is inschrijven hiervoor verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be met de vermelding op welke datum u de rondleiding wenst te volgen en met hoeveel personen (volwassenen en kinderen).

De rondleiding start stipt om 15 uur. Maximum 25 personen.
Prijs: €5 per persoon
Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen (aan het zwarte gebouw)

13.06.2021

Rondleiding op inschrijving: onder voorbehoud

In samenwerking met Toerisme Sint-Truiden organiseren wij jaarlijks enkele rondleidingen. Ook dit jaar hopen wij u te mogen ontvangen op ons wijndomein. Als de coronamaatregelen het toelaten, bent u van harte welkom op onze rondleiding op zondag 13 juni. Tijdens de rondleiding krijgt u meer uitleg over ons wijndomein en het vinificatieproces. Bij mooi weer wordt ook de wijngaard bezocht. Achteraf krijgt u één proevertje. Omwille van de coronasituatie is inschrijven hiervoor verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be met de vermelding op welke datum u de rondleiding wenst te volgen en met hoeveel personen (volwassenen en kinderen).

De rondleiding start stipt om 15 uur. Maximum 25 personen.
Prijs: €5 per persoon
Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen (aan het zwarte gebouw)

18.07.2021

Wijnweekend: onder voorbehoud

Verdere info volgt nog!

20.07.2021

Wijnweekend: onder voorbehoud

Verdere info volgt nog!

21.07.2021

Wijnweekend: onder voorbehoud

Verdere info volgt nog!

De ideale locatie
om te klinken!

Wij hebben onlangs een nieuwe wijnloods en degustatiepaviljoen bijgebouwd. Ons degustatiepaviljoen is geschikt voor events en wijnproeverijen van kleine groepen. Onze wijnloods kan verhuurd worden voor grotere groepen. Indien u interesse heeft om ons degustatiepaviljoen of onze wijnloods te huren voor een event mag u ons altijd contacteren. Hierboven vindt u enkele foto’s. Elisabeth Schalenbourg is de architect van deze gebouwen.